Computer Reparatie Heerhugowaard

Computer Reparatie bij u in de buurt

Computer reparatie Heerhugowaard: Bij problemen met uw desktop computer helpen wij u graag. Reparatie van je computer is meestal een goed alternatief op het kopen van een nieuwe. Maak daarom gebruik van onze reparatie service.

computer reparatie heerhugowaardNeem gerust contact met ons op via 072-7433676 Computer Reparatie op maat

Wij helpen u graag om elk probleem met uw computer op te lossen. Zo zijn onze Windows specialisten breed inzetbaar en lossen ze zowel hardware- als softwarematige storingen voor je op.

Service gebied

Maak een computer reparatie afspraak met ons als je in regio Heerhugowaard, Alkmaar, Langedijk Noord Scharwoude, Zuid Scharwoude, Broek op Langedijk, Waarland, Obdam  of in Heiloo woont.

Software reparatie
ook voor software problemen kunt u bij ons terecht. Opschonnen van uw computer, her installatie van Windows of het verwijderen van virussen en spyware

KLPD of BUMA STERMA virus verwijderen

Voor het verwijderen van het KLPD virus of BUMA STERMA virus berekenen wij een vast tarief van slechts 69 euro incl. BTW. Wilt u hier  meer informatie over

Tarieven

Bekijk de Tarieven van onze dienstverlening

Voorkomende problemen:

Een nieuwe pc werkt haast altijd snel, zoals je verwacht. In de loop der tijd begint dit echter te veranderen: – je programma’s starten langzamer op – de pc reageert niet meer zo snel op je opdrachten (Bijv. vensters openen). – de pc ratelt meer dan vroeger (de harde schijf produceert dit geluid). – het duurt langer voordat de pc is opgestart. Dit zijn slechts enkele situaties die zich voor kunnen doen bij een computer die niet in topvorm is. Wat je niet moet vergeten is dat dit altijd gebeurt. Elke computer krijgt met enkele van de beschreven verschijnselen te maken. Onze specialisten staan  klaar om u hiermee te helpen.

Wilt u meer weten

Neem gerust contact met ons op 072-7433676 of mail naar info@chicomputers.eu

Uw naam (verplicht)

Bedrijfsnaam (niet verplicht)

Uw Adres (verplicht)

Uw Postcode & Plaats (verplicht)

Uw email (verplicht)

Uw Telefoonnummer (niet verplicht)

Onderwerp

Over (gelieve 1 optie aanvinken)
 Notebook Reparatie Computer Reparatie Office 365 Overige vragen

Uw bericht

Interesse in onze nieuwsbrief ?

 JA Nee

vul uw beveiligingscode in
captcha

Written by Carlo Konijn

Carlo Konijn

Met mijn bedrijf Chi Computers geef ik ondersteuning op het gebied van computer/ notebook reparatie en ICT infrastructuur. Als groot voorstander van het nieuwe werken streef ik er naar om de ICT (de technologische infrastructuur)van Zzp’ers, MKB en Particulieren zo flexibel en efficiënt mogelijk te maken.

Written by Carlo Konijn 3:06 pm